EU za zabranu eksploatacije nafte na Arktiku

Tanjug

BRISEL - Evropska unija će zahtjevati zabranu eksploatacije novih nalazišta nafte, uglja i gasa na Arktiku kako bi zaštitila to područje koje je ozbiljno ugroženo klimatskim promjenama, sudeći prema danas objavljenom prijedlogu nove strategije EU o Arktiku.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

mpopadic

A sta se tu pita EU.??

ugrozeni

Predlazem, da EU donese odluku o zabrani kupanja u svim morima i jezerima, zbog zastite vode. Posebno sada, dok vlada virus Kovid 19, koji bi se mogao prenijeti na morska ziva bica.
Zabrana, eksploatacije nafte na Atktiku je bezumlje, koje vodi narod nezeljenim posledicama.
EU, kao sama organizacija, trebalo bi da nestane, jer nanosi vise stete nego koristi a paraziti koji zive u toj organizaciji da se zaposle negdje u produktivnom sektoru i zive od svog proizvoda a ne na racun postenog radnog naroda.