I hljeb će nam mijesiti Indijci i Turci

N.N.

​BANJALUKA - Hljeb i peciva, espreso, ali i odjeću i obuću u Republici Srpskoj uskoro bi mogli pripremati radnici iz Turske, Indije i Bangladeša, jer iako podaci pokazuju da su na biroima na kraju aprila ove godine bila 69.684 lica, poslodavci tvrde da nezaposlenih više nema.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

mladenkrajisnik1982

Gospon Trivicu realnost jvasa je da sam radio 10 godina za platu od 250 Eura i to svaku subotu,a godisnji sam sanjao dugo i cekao zimu kad nema posla da se gazda smiluje i da kaze ,pa eto sad imas godisnji.....a realnost moja je da sam daleko od svega sada,srecan i zadovoljan sa svojom porodicom u inostranstvu,bogu hvala

ZlatnaKasika

Čak Turcima je bolje da rade u protektoratu, zanimljivo!!!!!
Našima je još u glavi tkzv zapad iz 80- tih i 90- tih godina, takvi su glupsoni, oni u svakom jajetu nađu dlaku, međui onima koji su otišli ima dosta onih koji su otišli iz nekog prkosa a živjeli su super sa dobrim platama a sad vide da su se zajebali.

ZlatnaKasika

Tako je to kad ti je draže tuđe govno nego tvoja zemlja u u ino čiste govna za 1300 eura srećni i zadovoljni a ustvari najveća sirotinja , još misle kako ih tamo neko štiti i slično.....
Pravo i međunarodno pravo umire i oni koji su otišli bi mogli da se vrate.........
Ako se mora birati ko će mijesiti hljeb od ovih gore neka to budu Indijci !

zeljo66

daj boze da zatvore sve "kafane", tj diler droge..

majacurguz

Gospodine Triviću, barem biste Vi kao vječiti uhljeb trebali imati razumijevanja za „neradnike sa biroa" kako ih pogrdno između redova nazivate.
Ili se Vi plašite da ti Turci, koji usput rečeno znaju dosta više od Vas o pekarskim proizvodima, neće stavljati toliko aditiva kao što je slučaj sa Vašom praksom?

Odgovor
ZlatnaKasika

Ma glupane Turci ne samo da ne stavljau aditive u peciva već oni u peciva stavljau u svaki komad kovanicu od 5 km Glupsonu!