Potrošači u RS mijenjaju navike: Raste potražnja za domaćim

Dragan Sladojević

BANJALUKA - Situacija koju je prouzrokovala pojava novog virusa korona u Srpskoj uticala je na pad prometa u trgovinama, ali je istovremeno narasla potražnja za domaćim proizvodima zahvaljujući potrošačima koji su poslušali savjete privrednika.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

sasas

Neki dan sam u jednoj od najpoznatijih pekara u Laktašima pored hrane htio da kupim i vodu. Bila je samo jedna vrsta vode i ta nije proizvedena na području Republike Srpske. To me je mnogo razočaralo. Zar je gazda te pekare toliko nisko pao da pored naših proizvoda iz Srpske prodaje tuđe. Sramota.

sasas

Domaći proizvodi su uvjek kvalitetniji od uvoznih. Niko neće bolji proizvod prodati drugome a sebi ostaviti lošiji. Zato je domaće i bolje.

sasas

U Švajcarskoj kada prispije njihov paradajz zabranjuje se uvoz paradajza sve dok ne prođe i ne proda se sav njihov paradajz. Tek posle se odobri uvoz. Imamo li mi te mehanizme