Film i serije

Dani zabave i filma za djecu: Cijena ulaznice samo 3 KM!

Dani zabave i filma za djecu: Cijena ulaznice samo 3 KM!
Foto: N.N. | Dani zabave i filma za djecu: Cijena ulaznice samo 3 KM!

CineStar i ove godine u svojim kinima u BIH organizuje Dječji festival. Od 10. do 13. oktobra u periodu od 11 do 17 sati sve najmlađe posjetioce i njihove roditelje očekuju povoljnije cijene ulaznica od samo 3 KM, ali i razni drugi sadržaji, kao i pokloni partnera.

Počinje najveseliji porodični događaj godine u cinestaru, 6. dječji festival uz filmove za samo 3 km, ove godine ekskluzivno parada maskota kroz delta planet u Banjaluci

Iz CineStara poručuju da su četvrtak i petak namijenili školama i vrtićima, a u subotu i nedjelju očekuju porodice s djecom. Posebno su pripremili event u Banjaluci, pa će 12.10. u 13 sati započeti jedinstvena Parada Maskota kroz Delta Planet.

Iz CineStara pozivaju svu djecu da se maskiraju i prisustvuju Paradi, jer će 50 maskiranih mališana dobiti kino ulaznicu na poklon. Osim Parade, u CineStaru 4DX Delta Planet će, u periodu od 11 do 17 sati, biti još mnogo drugih atrakcija za djecu, koje uključuju face painting, kreativno-likovne radionice, modelovanje kinetičkim pijeskom, druženje sa maskotama i još mnogo toga.

U kinima u Bihaću, Mostaru i Tuzli djecu u subotu i nedjelju očekuje face painting od 12 do 14 sati, te druženje s maskotama.

Osim mnoštva aktivnosti i atrakcija, najmlađi će moći uživati u projekcijama odličnih kino hitova kao što su „Veliko putovanje“, „Janko Strižić film: Farmagedon“ „Lego Film 2“, „Korgi: Kraljevski pas velikog srca“, „Čudesni park“, „Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom“ i „Uglydolls“, kao i „Pokemon detektiv Pikachu“, uz igrane popularne filmove, koji su nedavno završili sa kino prikazivanjem poput „Dora istražuje izgubljeni grad“, „Putovanje jednog psa“ i mnoge drugi, a sve za cijenu od 3 KM, na koju se dodatak plaća samo za 4DX projekcije. Najmlađe će dodatno obradovati i pokloni partnera Dječijeg festivala Violeta i Kinder.

Crtići, heroji, muzika i dobra atmosfera - pred nama je zaista najzabavnija porodična sedmica u godini, sa mnoštvom smijeha i mirisom kokica! Jeste li spremni?  Više informacija potražite na: bit.ly/ŠestiDječjiFestival_BiH

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije