Kako je živio, volio i plakao Nebojša Glogovac

N.N.

Knjiga "Glogi" o neprežaljenom glumcu Nebojši Glogovcu autora Aleksandra Ðurišića izašla je u kuće "Vukotić medija" iz Beograda.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

athos.zeki

Krkane i ti si vjecito ovdje nadrkan i ljecis svoje frustracije ovdje....vrijeme je da te neko zatuce posteno i da zadubris vise balija ta pogana, sugava usta....i ne zaboravi:"kako posijes tako pozanjes" zato i jesi sjeban te nadrkan balijaneros .......

Odgovor
Spasoje Krkić

⬆️ Ma jebem li ti djecu athose keru djikanski da ti jebem! Meni se obracas dzukelo,a? Dodji ti pa me zatuci sprovod ti mamin i prvi red na njemu jebem,scuo! Jebo ti ovaj tzv. glumac i trebinjski supak rod i porod a ti njemu! Nabijem ga mrtvog na kurac krasni kao i okot ti u kuci sto imas. Mrs matere se svoje naklanfo seljacino, mrs!!!💩 💩 💩