Film i serije

Mediji: Džoni Dep zakasnio na let za Beograd, krenuo privatnim letom

Mediji: Džoni Dep zakasnio na let za Beograd, krenuo privatnim letom
Foto: Instagram | Mediji: Džoni Dep zakasnio na let za Beograd
N.N.

Džoni Dep (58) zakasnio je na ukrcavanje za let za Beograd, gdje je trebalo da stigne oko 12 časova.

On je trebalo da krene avionom iz Rima, gdje je boravio zbog Filmskog festivala, ali nije stigao na vrijeme.

Zbog toga je konferencija za štampu, na kojoj je trebalo da se pojavi, pomjerena na 14 časova. Ipak, organizatori i dalje nisu sigurni da će Dep stići na KZŠ, već je izvjesnije da će se odmah po dolasku sresti sa predsjednikom Srbije, nezvanično saznaje Telegraf.

Naime, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić treba da ugosti slavnog holivudskog glumca, kao i Miloša Bikovića, u zgradi Generalnog sekretarijata predsjednika Srbije.

Uveče, u 19 časova, Dep će u zgradi Geozavoda prisustvovati prijemu i konferenciji za medije povodom obilježavanja prve godine rada u Srbiji studija za animaciju Iervolino Studios i promocije prvog animiranog serijala, nastalog u saradnji sa strateškim partnerom, kompanijom Archangel Digital Studios.

Podsjetimo, povod za Depov dolazak je promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog od strane studija Iervolino Studios (IES) kojem je to i svečano otvaranje u Beogradu.

Dep krenuo privatnim letom za Beograd

Džoni Dep (58) krenuo je privatnom avionom za Beograd, gdje treba da stigne oko 14:20 časova.

On je krenuo privatnim avionom iz Rima, gdje je boravio zbog Filmskog festivala. Prvobitan plan je bio da avion u Beograd sleti oko 12 časova, ali je zbog tehničkih razloga, let pomjeren.

Zbog toga je konferencija za štampu, na kojoj je trebalo da se pojavi, pomjerena na 14 časova. Ipak, organizatori su prisutnim medijima u 13:20 časova saopštili da je konferencija otkazana.

Po prvobitnom planu, Dep treba da se pojavi oko 15 časova na sastanku sa predsjednikom Srbije, piše Telegraf.

 

Povezana vijest:

Džoni Dep dolazi u Beograd

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije