Milena Vasić za "Nezavisne": Najlepše je kada čujete disanje publike u sali

Neda Vukadin

Milena Vasić jedna je od najpoznatijih glumica svoje generacije, a kroz dugu glumačku istoriju uspjela je da utjelovi neke najdraže likove domaćih televizijskih i pozorišnih projekata. Publika je voli zbog njenih sjajno odigranih uloga u televizijskim serijama "Bela lađa", "Ubice moga oca", "Pare ili život", "Pevaj, brate!", "Sva ta ravnica", "Jesen stiže, Dunjo moja" i mnogih drugih, a pozorišne daske, naročito daske Jugoslovenskog dramskog pozorišta, pamte je po brojnim glavnim ulogama poput Koštane, Andromahe, Zlatokose, Aje, Elvire i Evice.

Vrati na vijest

Komentari 0

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".