U Kravicama kod Bratunca počinje snimanje filma "Svjedok"

N.N.

U Kravici kod Bratunca počinje snimanje dokumentarnog istorijsko-biografskog filma "Svjedok" režisera Denisa Bojića, u produkciji Radio-televizije Republike Srpske i Republičkog centra za istraživanje rata i ratnih zločina i traženje nestalih lica.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

tomyu1962

Taci glupsone,ili si stvarno mlad pa neznas ili si stvarno glup!Znas li ti koliko ste vi Srba pobili u Kravicama i u Podrinju?E zato ste na kraju platili cijenu u tim istim Kravicama ,samo sto cifra koju vi pominjete nema veze sa stvarbnoscu ali to je vec neka druga prica !