Isidora Bjelica: Kako sa psihopatama?

N.N.

Pre neki dan portali objave fotografiju sina naše velike zvezde, dečak presladak, kao mali anđeo zalutao u stvarnost. Ne znam zašto, jer u principu nikad ne čitam komentare, jer neću da se zračim, pogled mi padne ispod fotke i po ko zna koji put u životu istinski se prenerazim.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DraganRankitic

Da bi čovek mogao da razume, prihvati i konzumira ovakav napis gospođe Isidore Bjelice, potrebno je naravno specificirati na šta ona misli? Izjave tipa "Pre neki dan portali objave fotografiju sina naše velike zvezde, dečak presladak, kao mali anđeo zalutao u stvarnost." su toliko neodređene, da je nemoguće analizirati celu ovu priču. Ko je ta "velika zvezda", koji su to "portali", gde su se pojavile te "psihopatske gadosti", koje su to tačno gadosti, i zašto ih gospođa Isidora Bjelica smatra "gadostima". Na žalost, u današnjem svetu ima dosta opasnih psihopata, koji često i rado kvalifikuju druge ljude kao "psihopate" isl. To je jedan od oblika odbrambenih mehanizama tih psihopata. Napad je najbolja odbrana. Pri tome bih naravno eksplicitno rekao da se ovo ne odnosi na gospođu Isidoru Bjelicu, jer nju ne poznajem i ne mogu o njoj ništa da kažem. Ali je veoma bitno da se vrlo pažljivo priča o potrebi za nekakvim "zaključavanjem internet prostora". Sile mraka, kao na primer bivši režim hrvatskog krvavog komunsitičkog diktatora, ratnog zločinca i masovnog ubice Josipa Broza, vrebaju iza svakog ćoška, i intenzivno traže izgovore da ograniče slobodu govora nas "običnih ljudi". Oni bi preko kontrolisanih medija da eliminišu sve koji su protiv njihove uzurpacije vlasti i bogatstva kao i protiv nesmetanog prenosa vlasti i bogatsva na njihove pajtaše i u nekim slučajevima i potomke. Pravo svakog pojedinca da može sam da iznese svoje stavove dovelo je do velikih potresa u današnjem svetu. Između ostalog je na krilima interneta izabran prvi reformski predsednik SAD posle 40 godina, Donald Tramp. Da su "psihopate" (po oceni jedne od najgorih psihopata u današnjem svetu Hilari Klinton) bile sprečene da šire "mržnju" na internetu, danas bi ta vrlo opasna žena sedela sa dugmićima za lansiranje nuklearnog oružja. Dakle obazrivo sa tom "psihopatijom" da nam se (opet) ne obije o glavu. Pozdrav.