Muzika

Adel otkazala nastupe u Las Vegasu, fanovi bijesni

Adel otkazala nastupe u Las Vegasu, fanovi bijesni
Foto: Screenshot/Instagram | Adel otkazala nastupe u Las Vegasu, fanovi bijesni
Tanjug

LAS VEGAS) - Britanska pjevačica Adel, u suzama i uz izvinjenje, odložila je seriju koncerata u Las Vegasu od kojih je prvi trebalo da bude danas, jer je polovina njenog tima zaražena kovidom-19, dok je pandemija prouzrokovala i kašnjenja u isporuci koncertne opreme.

Adel je trebalo je da otpočne tromjesečni boravak u hotelu “Cezar Palas” u Las Vegasu, što bi bilo njeno prvo gostovanje uživo od 2017. godine, prenosi agencija Rojters.

“Pokušali smo apsolutno sve što smo mogli da sve uradimo na vrijeme. I da to bude dovoljno dobro za vas. Ali bili smo apsolutno uništeni kašnjenjima u isporuci i kovidom. Polovina mog tima je oboljela od kovida. I bilo je nemoguće završiti šou”, izjavila je Adel u video snimku objavljenom na Instagramu.

Adel je gotovo osam puta rekla da joj je žao u poruci od 92 sekunde, posebno se izvinjavajući ljudima koji su otputovali u Las Vegas kako bi prisustvovali ovom šou.

Obećala je da će pomjeriti termin i da će realizovati koncerte u skladu sa svojim standardima.

Nekoliko njenih obožavatelja je za BBC izjavilo kako su bijesni zbog činjenice da je Adel čekala posljednji momenat da bi objavila da su koncerti otkazani, objašnjavajući kako su zbog toga izgubili stotine dolara.

Jedna od obožavateljki, koja je sa sestrom doputovala iz Bruklina, rekla je da razumije kako korona utiče na industriju i svijet, ali da joj je Adelina odluka poput "šamara".

I par iz Kanzasa nije krio ljutnju, pošto su, kako tvrde, platili gotovo 2.000 dolara za hotele i lijetove do Las Vegasa.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije