Muzika

Ana Ivanović podržava humanitarnu akciju MAC-a

Ana Ivanović podržava humanitarnu akciju MAC-a
Foto: N.N. | Ana Ivanović podržava humanitarnu akciju MAC-a

Kao i prošle godine, Music Awards Ceremony i ovog puta ima i humanitarni aspekt. Bioxgn MAC 2020 fokusiran je na ravnopravnost polova, i svojim aktivnostima podržava društveno odgovorne programe koji se bave tom tematikom.

Dio prihoda od prodaje ulaznica organizatori Skymusic i CEBEF preusmjeriće UNICEF-u, koji će sredstva ravnomerno rasporediti u zemljama regiona za programe osnaživanja djevojčica, a u isti fond otići će i sav prihod od prodaje MAC majica.

Rodnu ravnopravnost kao humanitarni aspekt MAC-a podržava i društveno odgovorna kompanija Mozzart. S početkom drugog kruga glasanja, glasači imaju priliku da na uplatno isplatnim mestima i sajtu ove kompanije tipuju ko će biti pobjednik u kojoj kategoriji, kao i koji izvođač će imati veću podršku publike. Čitav prihod namijenjen je u humanitarne svrhe za programe podrške rodne ravnopravnosti.

Ljudi dobre volje, koji žele da učestvuju u humanitarnoj akciji MAC-a, mogu putem sajta musicawardsceremony.com nabaviti MAC majice sa duhovitim natpisima, koje su već ponijele brojne poznate ličnosti: Slobodan Trkulja, Kaliopi, Žarko S.A.R.S., Toni Cetinski, Sara Jo, Ana Stanić, Knez, Tropiko bend, Danijel Alibabić, Lena Kovačević, Kaja, Ilma Karahmet…

Humanitarnu akciju MAC-a podržala je i Ana Ivanović, nacionalna ambasadorka UNICEF-a, koja je istakla da je važno da velike manifestacije ali i poznate ličnisti promovišu ispravne i plemenite vrijednosti.

"Rodna ravnopravnost i osnaživanje devojčica i žena je od krucijalne važnosti za razvoj svakog društva, i zato mi je veoma drago da vidim da se ove godine humanitarni aspekt MAC-a fokusira baš na to, jer mislim da treba o tome što više da se govori", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije