Muzika

Festival elektronske muzike Tomorrowland ove godine onlajn

Festival elektronske muzike Tomorrowland ove godine onlajn
Foto: Unsplash | Festival elektronske muzike Tumoroulend ove godine onlajn

BRISEL - Jedan od najvećih svjetskih festivala elektronske muzike Tomorrowland ove godine će biti održan onlajn, zbog restrikcija usljed epidemije virusa korona, saopštili su organizatori.

Belgija, koja ima jednu od najvećih stopa smrtnosti zbog virusa korona u svijetu, polako ukida restrikcije, ali su muzički festivali zabranjeni najmanje do kraja avgusta.

Tomorrowland koji obično privuče 400.000 posjetilaca u mali grad Bum, ove godine proteći će u obliku dvodnevnog "digitalnog muzičkog festivala".

Gledaoci će moći navigacijom preko svojih kompjutera, pametnih telefona ili tableta da obiđu osam različitih "bina", a organizatori obećavaju "najveća imena u elektronskoj dens muzici danas, kao i najbolju tehnologiju u 3D dizajnu, video-produkciju i specijalne efekte", prenosi Gardijan.

"Nadamo se da će se na stotine hiljada ljudi ujediniti na odgovoran način i da će biti organizovan mali festival u kućama ljudi, od Kanade do Australija, od Japana do Brazila i svuda između", rekao je organizator Majkl Bers.

(Tanjug)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije