Muzika

Novi početak za Adel, kraj za "Igre prijestola"

Novi početak za Adel, kraj za "Igre prijestola"
Foto: N.N. | Novi početak za Adel, kraj za "Igre prijestola"

Nova godina donosi mnogo noviteta na polju muzike i filma. Najveće zvijezde su vrijedno radile na novim projektima, kojima će nastaviti da zabavljaju svoje obožavaoce. Neka ostvarenja će biti predstavljena prvi put, dok će neke kultne serije doživjeti kraj. Donosimo vam listu najvećih muzičkih, filmskih i televizijskih najava za 2019.

Adel predstavlja novi album

Britanska muzička diva Adel vratiće se na scenu u 2019. godini sa svojim novim, četvrtim studijskim albumom. Slavna pjevačica se povukla sa scene 2016. godine i tada je rekla obožavaocima da mogu očekivati dužu pauzu, jer želi da se odmori od turneja i da provodi što više vremena sa svojom porodicom. O novom albumu, koji je najavljen za 2019. godinu, još se ne zna mnogo, osim da je pjevačica održala niz sastanaka s najboljim producentima koji će raditi na ovom ostvarenju.

Stiže "Bond 25"

Od posljednjeg filma o slavnom agentu prošle su tri godine, a u tom se periodu više pričalo o tome ko će biti sljedeći Džejms Bond nego o kvalitetu prethodnog filma, koji je malo kome bio posebno zanimljiv. I dok su se ljudi svađali oko toga jesu li Idris Elba ili Tom Hidlston idealni kandidati, producenti su zaključili da, ipak, još nije vrijeme za promjene te će najpoznatijeg tajnog agenta ponovo tumačiti Danijel Krejg. Postoje indicije da bi naslovnu numeru u novom filmu mogla pjevati Adel, jer je njena posljednja pjesma za "Skyfall" bila planetarni hit.

"Kralj lavova" rimejk

Premijera filma u kojem glasove pozajmljuju poznata imena šou-biznisa, poput Bijonse Nouls, Donalda Glovera i Seta Rogena, zakazana je za ljeto 2019. godine.

Fanovi originalnog filma su se oduševili kada su čuli glas naratora Džejmsa Erla Džounsa, koji pozajmljuje glas prvom kralju Mufasi, kako u verziji iz 1994. godine, tako i u novom ostvarenju. Režiju potpisuje Džon Favro, koji je zaslužan za uspješan igrani rimejk "Knjige o džungli" iz 2016. godine.

Kraj "Igre prijestola"

Posljednja sezona jedne od najboljih televizijskih serija svih vremena "Igra prijestola" najavljena je za april 2019. godine. Posljednja sezona će imati svega šest epizoda, za razliku od prethodnih 10, ali će epizode trajati mnogo duže.

Što se tiče radnje završne sezone, zasad se malo toga zna, ali je bivši glumac "Igre prijestola" Džejson Momoa, koji je bio na snimanju kratko, prokomentarisao: "Biće to najbolja stvar koja je ikad prikazana na televiziji. Biće nevjerovatno."

Producenti su sve informacije o posljednjoj sezoni čuvali u strogoj tajnosti, a koliko im je bilo stalo do toga da informacije ne procure u javnosti govori i činjenica da su snimane i lažne scene.

"Teorija velikog praska" posljednja sezona

Finalna sezona popularne serije "Teorija velikog praska" stiže krajem 2019. godine, čime će se završiti jedan od najdužih američkih sitkoma. Premijera prve epizode posljednje sezone serije biće 24. septembra, a očekuje se kako će se prikazivati do 24. maja 2020. godine.

"Teorija velikog praska" dosad je privukla pažnju više od 18 miliona gledalaca svake godine otkako je počelo njeno emitovanje (2012). Osvojila je sedam "Emmy" nagrada od 46 nominacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije