Muzika

Poslušajte kako četvorogodišnja Tuzlanka "rastura" hit Petra Graše

Poslušajte kako četvorogodišnja Tuzlanka "rastura" hit Petra Graše
Foto: Screenshot | Poslušajte kako četvorogodišnja Tuzlanka "rastura" hit Petra Graše

Iako su joj tek četiri i po godine, talentovana Nejra Kalajlić iz Tuzle dobro zna šta želi - pred ocem Almirom počne pjevati ono što joj se sviđa, a on brzo uhvati gitaru i tako nastaju "hitovi" koji su na YouTubeu već prikupile na stotine hiljada pregleda, piše "Index.hr".

Najnovija, obrada pjesme "Ako te pitaju" pjevača Petra Graše, u samo je sedam dana u virtuelnom svijetu pregazila čak i neke aktualne domaće radijske hitove.

"S dvije i pol godine počela ju je privlačiti muzika, slušala bi dječje pjesmice na YouTubeu i pomalo pjevušila. Prva pjesmica je bila 'Wheel On the Bus' i tako je sve krenulo. Ona jednostavno počne pjevati neku pjesmu koja joj se sviđa, a većinu pjesama čuje od mene pošto se i ja bavim muzikom", rekao je ponosni otac Almir, dodaje pomenuti portal.

I Nejrin 14-godišnji brat Aldin je mužički nadaren, a trenutno najviše voli da svira harmoniku, pa mala pjevačica oko sebe ima pregršt inspiracije za nove YouTube izvedbe kojih će, potvrdio je Almir, u naredno vrijeme biti još više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije