Svjetski poznati muzičari koji su mudro zgrabili šansu

David Jojić

Svi muzičari sanjaju o velikoj svjetskoj slavi, ali malom broju njih pođe za rukom da je se dokopaju. Muzička industrija je posebno beskrupulozna, a konkurencija među izvođačima je velika. AC/DC su to lijepo opisali kada su pjevali u stihovima "dalek je put do vrha ako želite da se bavite rokenrolom". Prilika kuca samo jednom na vrata. Mnogi je ne iskoriste i kaju se do kraja života. Ipak, postoje i oni koji imaju dovoljno mudrosti i sreće da prepoznaju svoju šansu za uspjeh. Muzičari predstavljeni u ovom tekstu dio su nekih od najpopularnijih bendova u istoriji ovog žanra, ali njihova sudbina je vrlo lako mogla da bude potpuno drugačija.

Vrati na vijest

Komentari 0

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".