Umro Džindžer Bejker, jedan od osnivača grupe Cream

Legendarni bubnjar Džindžer Bejker, jedan od osnivača britanske rok grupe Krim (Cream) umro je u nedjelji u 81. godini, saopštila je njegova porodica.

Neobičan koncert poznatog benda: Sviraju za ajkule i obožavaoce

Čuvena američka rok grupa Kis održaće u novembru u Australiji podvodni koncert, a sviraće za velike bijele ajkule i osam obožavalaca u maloj podmornici.

"The Beatles" obara vlastite rekorde

Legendarna liverpulska četvorka uspjela je da obori vlastiti rekord i da se sa albumom "Abbey Road" nađe na vrhu top liste 50 godina od izlaska originalnog izdanja.

Preminula američka glumica i pjevačica Dajen Kerol

Američka glumica i pjevačica Dajen Kerol preminula je u 84. godini, saopštila je njena porodica.

Grupa "Elliot" iz Mostara predstavila singl "Plastelin"

Grupa "Elliot" iz Mostara, koju čine Jasmina Šuta i Miran Kapor, objavila je pjesmu "Plastelin", koja je naišla na odlične reakcije publike, a muzičari ističu da je tematika ...

Podvodni koncert grupe Kiss, sviraju za ajkule i obožavaoce

​Čuvena američka rok grupa Kiss održaće u novembru u Australiji podvodni koncert, a sviraće za velike bijele ajkule i osam obožavalaca u maloj podmornici.

Pogledajte novi spot "Halo" Dine Šoše

​Nakon što je u martu ove godine predstavio singl "Vrati nama nas", mostarski kantautor svoju je publiku odlučio obradovati još jednim singlom, ali i spotom.

"Brkovi" objavili singl i spot "Hoću da mi dijete sluša narodnjake"

Zagrebačka pank folk petorka "Brkovi" objavila je novi singl "Hoću da mi dijete sluša narodnjake" čiji videospot je u svega par dana prešao više od 200 hiljada pregleda.