Banjalučka pivara prijatelj GP “Jazavac”

N.N.

Banjalučka pivara je i ove godine potpisala ugovor o saradnji sa banjalučkim Gradskim pozorištem “Jazavac” te će u narednih dvanaest mjeseci finansijski pomagati ovu kulturnu instituciju, počev od podrške festivala “Zaplet08”. Kako bi obilježili jubilej od deset godina postojanja i ozvaničili početak saradnje Dragana Marić, osnivač ovog pozorišta i Ljubiša Savanović, organizator i selektor festivala “Zaplet08” organizovali su druženje za svoje prijatelje iz Banjalučke pivare Dejana Čatu, izvršnog direktora za marketing i Milku Stanivuković, PR menadžera.

Vrati na vijest

Komentari 0

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".