Dječije pozorište RS: Završena 63. pozorišna sezona

N.Vr.

BANJALUKA - Edukativnom muzičkom predstavom "Peća i vuk" Dječije pozorište Republike Srpske završilo je juče 63. pozorišnu sezonu, u kojoj je za svoju vjernu publiku odigralo 207 predstava i na scenu postavilo četiri premijere, počevši od predstave "Doživljaji mačka Toše" reditelja Aleksandra Pejakovića, preko lutkarske predstave "Medvjedić Timotej" u režiji Jaroslava Antonjuka, potom predstave "Ježeva kućica" u režiji Slobodana Perišića, do muzičke predstave "Peća i vuk" u režiji Biserke Kolevske, ovogodišnje dobitnice Plakete grada Banjaluka za izuzetna ostvarenja u oblasti kulture i doprinos u razvoju pozorišne umjetnosti.

Vrati na vijest

Komentari 0

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".