Izložba "Balkanska kula" Aleksandra Bajunovića u petak u Kamenoj kući

Milan Rakulj

BANJALUKA - Izložba "Balkanska kula" akademskog slikara Aleksandra Bajunovića biće otvorena u Kamenoj kući na tvrđavi Kastel u petak u 19 časova.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Mene ovaj naslikani objekat više podsjeća na masu spaljenih i razorenih stambenih privatne objekata širom spaljene i razorene RBiH a koje su njihovi vlasnici napustili bježeći ispod noža velikosrpskog fašističkog agresora iz Srbije na čelu sa nacistom Miloševićem (Srbinom pravoslavcem) a potpomognutog većinom Bošnjaka pravoslavaca na čelu sa Karadžićem , Crnogorcem pravoslavnim!?