Preminuo profesor Goran V. Janković

Nevena Maksimović

BANJALUKA - Goran V. Janković, vanredni profesor na Akademiji umjetnosti Univerziteta u Banjaluci, preminuo je danas u 64. godini.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

laajic

Profesor Goran V. Janković, je bio inteligentan i zanimljiv čovjek. Na način da je predavanje znao učiniti zanimljivim, te da se sa njim moglo razgovarati o "X" nekih tema. I to kažem ja, koji sam 2011. godine, sasvim slučajno "zalutao" na par njegovih predavanja ("promašio raspored" - ovo je sasvim neka druga tema, nije ovdje mjesto sada za "XD smajli"), ali sam ih odslušao do kraja, sa zadovoljstvom. Počivaj u miru, profesore!