Horoskop

Stiže posljednji Supermjesec u godini, fatalan za četiri znaka

Stiže posljednji Supermjesec u godini, fatalan za četiri znaka
Foto: Nezavisne/arhiva | Stiže posljednji Supermjesec u godinii, fatalan za četiri znaka

Petak 29. septembar donijeće posljednji Supermjesec u ovoj godini, a sa njim i mnoge drastične promjene i turbulencije za sve znake zodijaka.

Pun Mjesec će vam pomoći da postavite granice, pronađete harmoniju u vašim odnosima i prestanete da dozvoljavate drugima da diktiraju vaš život. Mjesec predstavlja naše emocije – a kada je pun, služi kao reflektor našeg emocionalnog svijeta, otkrivajući skrivene istine i osjećanja.

Pun Mjesec je savršen za rituale čišćenja i oslobađanje od prošlosti kako bi napravili mjesta za svježu energiju i nove mogućnosti. Ovaj pun Mjesec posebno će održati neke lekcije o prepoznavanju neravnoteže u našim odnosima i kreativnom izražavanju.

Pripremite se na dozu impulsivnosti i napetosti u vašim odnosima, ali zapamtite da ostanete vjerni sebi. Sada je vrijeme da se pronađe prava tačka kompromisa u koji možete da napredujete i vi i vaši odnosi. Ovo je prava prilika da saznate šta vas koči i kako da preduzmete odlučne korake ka rješavanju svih prepreka.

Iako će pun Mjesec uticati na sve znakove zodijaka, četiri će posebno prodrmati ovaj fenomen, prenosi Hello..

Ovan

Sasvim logično, supermjesec u Ovnu uticaće na prvi znak zodijaka. Ovo je period da se Ovnovi preispituju, istražuju sebe, i da konačno shvate da li postoji neravnoteža u vašim odnosima. U kosmičkom ogledalu koje će vam donijeti pun Mjesec vidjećete odraz pravog sebe. Pronaći ćete odgovore da li vam okruženje koje ste izabrali dozvoljava da sijate punim sjajem ili je vrijeme da nastavite dalje. Ovo je vrijeme da ponovo pronađete sebe i da nastavite da živite pod svojim uslovima. Ovaj pun Mjesec je vaš trenutak da zakoračite pred reflektore i da privučete nove energije i strasti u vaš život.

Rak

Ovaj pun Mjesec najviše će uticati na vašu karijeru, društveni ugled i priznanja koje zaslužujete. Ovo je vaše vrijeme da zablistate na svom izabranom putu. Ali evo pitanja: da li ponekad internalizujete očekivanja svoje porodice, koja vas možda sprečavaju da postignete veličinu pod sopstvenim uslovima? Tokom ovog punog mjeseca očekujte neki pokret u svojoj karijeri, možda nekoliko kancelarijskih ćaskanja i osjećaj odvajanja od onih starih shvatanja o tome šta bi trebalo ili ne bi trebalo da radite. Smatrajte to preokretom u karijeri!

Vaga

Vage, pripremite se za nalet kreativne inspiracije i vrtlog ideja. Osjetićete goruću želju da se povežete sa drugima, podijelite svoje misli, ali ćete razmišljati i kako možete više da doprinesete u odnosima u svom životu. Tokom ovog vremena, takođe možete shvatiti da pružanjem više prostora drugima jačate svoje veze na lijep način. Za Vage je ovo savršena prilika da se oproste od veza koje pripadaju prošlosti i postave neke zdrave granice u sadašnjim.

Jarac

Ovaj pun Mjesec osvijetliće Jarčevima dio života koji se bavi domom i porodicom. Možda ćete primijetiti da se neka stara osjećanja iz prošlosti ponovo pojavljuju i to bi moglo da izazove malo nelagode. Krajem mjeseca, možda ćete osjetiti želju da se povučete od gužve i galame. Energija Jarca fokusira se na postignuća i autoritet, ali ovaj pun Mjesec je vaša kosmička prilika da razmislite o svom domu i porodičnom životu. Vrijeme je da se oslobodite svakog prtljaga iz djetinjstva koji vas još uvijek opterećuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije