Jet set

Biković se oglasio nakon što su ga bivše optužile da je "sebični egocentrik"

Biković se oglasio nakon što su ga bivše optužile da je "sebični egocentrik"
Foto: Screenshot/Instagram/bikovic | Miloš Biković se oglasio nakon što su ga bivše optužile da je "sebični egocentrik"

Bivša djevojka Miloša Bikovića, plesačica iz Rusije, Arina Vološina juče je na Instagramu sa svojim pratiocima podijelila neočekivane detalje o odnosu između nje i glumca sa kojim je bila u vezi godinu dana, pri čemu tvrdi da za to vrijeme nije živjela svoj život.

Naime, Vološina je napisala da je Biković osoba "čiji je egocentrizam prešao sve granice", kao i da je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog, oglasila se još jedna njegova bivša djevojka, manekenka Barbara Tatalović, koja po svemu sudeći podržava rusku plesačicu.

Biković se nije oglašavao ovim povodom, a sada je na Twitteru napisao komentar na ovu temu, koji je privukao veliku pažnju, prenosi B92.

Jedna korisnica Tvitera podelila je njegovu fotografiju iz koju je napisala "Ostani neometani kralj", aludirajući na aktuelnu situaciju, na šta je Biković odmah odgovorio:

"Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića", napisao je kratko Miloš, podsjetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je poslije raskida sa njim za njega imala samo riječi hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᎯℜíℕᎯ

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije