Bora Drljača završio u bolnici

N.N.

Poznati pjevač narodne muzike Bora Drljača (78) u decembru prošle godine ostao je bez supruge Rade koja je preminula poslije duge i teške bolesti. Bori je njena smrt veoma teško pala, a sada, kako saznaje Pink.rs, pjevač ima zdravstvene probleme.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Gog

E novinare poBogu, "ima prijatelje doktore". Jel samp "prijatelji doktori" lijece.
Bog rece cuvaj se , cuvacu te i ja. Znaci ne jedi previse, ne pij previse, ne pusi, vodi zdrav zivot,. ne preteruj ni u cemu.
E onda mogu "prijatelj doktor" da pomogne. Kako mi zivimo, zderonje , pa to vecina samo prodje kroz bolnicu i tu zavrsi. Sta tu doktori mogu?