Jet set

Kardi B bila striperka, Bred Pit maskota: Obični poslovi poznatih

Kardi B bila striperka, Bred Pit maskota: Obični poslovi poznatih
Foto: N.N. | Cardi B bila striperka, Bred Pit maskota: Obični poslovi poznatih

Nisu sve poznate zvijezde koje su sada mega popularne rođene u poznatim porodicama kao što je to slučaj s Kardašijan klanom ili Paris Hilton. Velik broj njih je prije slave živio sasvim normalanim životom, a to pokazuju i poslovi koje su imali tada.

Prije nego su bili pjevači i pjevačice ili glumci i glumice, poznati su bili "obični".

Živjeli su normalan život bez glamura, dizajnerskih krpica i poslova koji donose milionsku zaradu. Bili su mladi, tek završili školu (neki još i išli u školu) i imali su poslove s kojima se svako može poistovjetiti.

1. Tejlor Svift

Jedna od trenutno najpopularnijih pjevačica na svijetu, Tejlor Svift, prije nego što je bila poznata nije imala toliko glamurozan posao. U jednom je intervjuu otkrila da je imala posao na jednoj farmi gdje je skidala 'gnijezda' bogomoljki s drveća.

2. Megan Markl

Jeste li ikada primijetili kako se Megan jako lijepo potpisuje? Ako niste, pogledajte. Ima potpis koji izgleda kao iz bajke. I za to postoji razlog. Prije nego je postala poznata kao glumica, Megan je bila kaligraf. Bavila se ispisivanjem pozivnica za vjenčanja i čestitki.

3. Bijonse

Bijonse je prije nego što se proslavila sa svojom grupom "Destiny's Child" imala posao koji nije ni malo glamurozan – čistila je s poda kosu u frizerskom salonu. Od 6. do 9. godine Bijonse je radila u frizerskom salonu koji je imala njena mama. Pomagala je s raznim malim poslićima, ali je i zabavljala ljude u salonu svojim malim predstavama koje je izvodila.

4. Bred Pit

Bred Pit je bio maskota za restoran "El Pollo Loco" te je obučen u kokoš ispred restorana hvatao i nagovarao ljude da dođu kod njih jesti.

5. Nikol Kidman

Još jedna glumica koja svoj prvi posao nije imala u Hollywoodu je Nikol Kidman. Prije se bavila masiranjem. Naučila je vještinu masiranja kada se njena mama borila s rakom te joj je Nikol masažom pomagala protiv bolova. To joj se svidjelo i počela se kasnije baviti i ozbiljnije time.

6. Kardi B

Prije nego što je postala poznata reperica i počela nositi duge nokte s kojima se sasvim sigurno ništa ne može raditi, Kardi je imala sasvim normalan posao. Radila je kao kasirka u jednoj prodavnici u Njujorku. Nakon što je dobila otkaz, zaposlila se kao striperica u klubu preko puta.

7. Dženifer Aniston

Sa 19 godina, Aniston je bila dostavljač na biciklu.

8. Majli Sajrus

Majli definitivno nije imala normalan posao ni prije nego što je postala Hana Montana. Njen tata Bili Rej Sajrus poznat je pjevač, a Majli je kao mala bila njegova pomoćnica koja je sakupljala grudnjake i donje rublje koje su djevojke bacale na pozornicu kada je on nastupao.

9. Džulija Roberts

Ona je radila na štandu sa sladoledima!

10. Niki Minaž

Ni Nicki Minaj nije kao mlada imala glamurozan život kakav ima danas, što pokazuje i posao koji je radila. Konobarila je u restoranu.

11. Margot Robi

Ona je radila u poznatom lancu brze hrane "Subway". A jednom je prilikom izjavila da misli kako je bila dosta dobra u tome jer se uvijek trudila da sve sastojke lijepo rasporediti u sendviču i ne ostavi ni jedan dio prazan.

12. Megan Foks

Maskote ispred prodavnica i restorana su hit u SAD-u i mnogi se mladi zapošljavaju na tim pozicijama. Jedna od tih, osim Breda Pita, bila je i Megan Foks. Megan je nosila kostim banane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije