Jet set

Kejti Peri: Uživam u majčinstvu i zanima me samo moja sreća i kćerkina

Kejti Peri: Uživam u majčinstvu i zanima me samo moja sreća i kćerkina
Foto: Screenshot/Instagram | Kejti Peri: Uživam u majčinstvu i zanima me samo moja sreća i kćerkina
N.N.

Kejti Peri, koja danas slavi 37. rođendan, ima briljantnu karijeru iza sebe, a danas najviše uživa u privatnom životu.

Od drugog albuma 2008. godine doživjela je planetarnu popularnost narednih godina. Ipak, posljednjih nekoliko godina nema je u vrhu top-lista. Kako je sama rekla nedavno: "Mislim da više ne mora nikome da se dokazuje, kada je riječ o mojoj muzici“, pa tako pažnju mediji više privlači svojom vezom sa glumcem Orlandom Blumom, nego svojom muzikom.

Rođena je kao Kejti Elizabet Hadson i kao djevojčica je pjevala u crkvi nastavivši i kao tinejdžerka da se bavi gospel muzikom. Poslije neuspjeha prvog albuma, počela je da nastupa pod imenom Kejti Peri.

I dalje je jedna od pjevačica čija je muzika među najprodavanijima na svijetu, sa prodata 143 miliona albuma širom svijeta. Dobitnica je i velikog broja nagrada i od 2011. do 2019. godine redovno je bila na listama žena u muzici sa najvećim zaradama. Njen nastup na poluvremenu Superboula i dalje je najgledaniji u istoriji ovih nastupa.

Nedavno je otvoreno pričala o trudnoći i svom tijelu poslije porođaja, iako inače voli da zadrži svoju intimu za sebe. Nedugo nakon što je donijela kćerku na svijet podijelila je selfi kojim je pokazala svoju figuru, a sada je u intervjuu za Varajeti (Variety) pričala o promjenama koje je donijelo drugo stanje.

"Stvarno sam uživala u tom iskustvu. Još imam četiri i po kilograma više nego ranije, ali ne žuri mi se. Prošlo je godinu dana. Više me zanimaju njena sreća i moja sreća i mentalno zdravlje. Hormoni su... prilično zanimljivi", rekla je Kejti Peri.

Pjevačica je istakla da je Dejzino rođenje najveća promjena u njenom životu.

"Odgovorni ste za dobrobit nekoga ko ne umije ni da drži glavu podignutu. To je ogromna promjena i više niste vi broj jedan. I to je najbolje!", rekla je.

Pevačica će, inače, ubuduće umjesto da putuje po svijetu, nastupati kao rezident u Las Vegasu, jer želi da živi stabilnim porodičnim životom s Orlandom Blumom i njihovom kćerkom, prenosi b92.

Na Instagramu je prati 139 miliona ljudi. Skoro nikada ne objavljuje fotografije iz porodičnog života.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije