SP Qatar 2022.

Jet set

Mirka Vasiljević o tetovaži njenog lika: "Mislila sam da se Vujadin šali"

Mirka Vasiljević o tetovaži njenog lika: "Mislila sam da se Vujadin šali"
Foto: Instagram/mirka._vasiljevic | Mirka Vasiljević o tetovaži njenog lika: "Mislila sam da se Vujadin šali"
N.N.

Srpska glumica Mirka Vasiljević, koja je juče proslavila 27. rođendan, otkrila je da li suprug Vujadin Savić umije da izabere poklon koji joj se dopada.

 

"Mi smo jako dugo zajedno i odrasli smo zajedno, sazrevali smo i sazrevamo zajedno još uvek, tako da on mene jako dobro poznaje. Nekada mi kaže: 'nemam ideju, daj mi predlog, pa se iznenadi', pa ja onda gledam da dam dva, tri predloga da bih se iznenadila, jer stvarno volim da otvaram poklone sa nekim iznenađenjem, a ne da unapred znam. A nekada, naravno, osluškuje šta kažem, pa onda to kupi", kazala je za Telegraf.

Otkrila je i kako je reagovala kada je videla da je Vujadin istetovirao njen lik.

"Ja sam neko ko nema nijednu tetovažu. Nisam nikada razmišljala šta bih ja istetovirala, niti šta bi za mene neko istetovirao. Tetovaže su toliko prisutne u današnje vreme, svi ih imaju. Gde god izađete na ulicu, svi su istetovirani. Vujadinu nije ovo prva tetovaža i uvek sam mu govorila: 'tvoje telo, ti odlučuješ da li ćeš se tetovirati ili ne'. Kada mi je to rekao, mislila sam da se šali, jer on vrlo često voli na moj račun da se šali. I onda kada mi je pokazao, iznenadila sam se. Naravno da mi je drago s neke strane što je želeo takav znak ljubavi da mi pokaže i što se potrudio da mi se i slika koju je istetovirao, dopadne", kazala je Mirka.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije