Jet set

Nadimak 'tijelo' i dalje joj dobro stoji, manekenka oduševila u 54-toj godini

Nadimak 'tijelo' i dalje joj dobro stoji, manekenka oduševila u 54-toj godini
Foto: N.N. | Nadimak 'tijelo' i dalje joj dobro stoji; slavna manekenka oduševila u 54-toj godini

Za nešto više od dva mjeseca Eli Mekferson proslaviće 54. rođendan, ali i dalje izgleda senzacionalno, baš kao i na početku karijere, kad su se za nju otimali najpoznatiji modni dizajneri i fotografi.

Australijska ljepotica, visoka 182 centimetra, trenutno se odmara na Bahamima, a sudeći po fotografijama s te rajske države, vrijeme za Eli kao da je stalo.

Bivši supermodel i dalje se može pohvaliti besprijekornom figurom, koju je ovaj put istaknula u minijaturnom bikiniju - naime, na Mekferson je nemoguće pronaći makar i trunku celulita, trbuh joj je savršeno zategnut, a noge i ruke mišićave.

Iako je genetika itekako zaslužna za Elin izgled, Australijanka ipak redovno vježba te pazi na prehranu kako bi očuvala vitku liniju i mladolikost - puno hoda, ide na jogu, diže tegove, radi čučnjeve...

Ne zaboravimo, Mekferson ima i dva sina - Flina (19) i Aureliusa (14), a lani se, poslije četiri godine braka, rastala od bogatog hotelijera Džefrija  Sofera.

Nadimak The Body (Tijelo) dobila je nakon što je početkom '80-ih čak pet puta krasila naslovnicu kultnog časopisa Sports Illustrated Swimsuit Issue.

 

 

@ellemacphersonbody "Net" in khaki

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

(Jutarnji.hr )

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije