Jet set

Nataša Bekvalac u problemu nakon povratka iz Amerike: "Nisam imala gde da se vratim"

Nataša Bekvalac u problemu nakon povratka iz Amerike: "Nisam imala gde da se vratim"
Foto: Printscreen/Instagram | Nataša Bekvalac u problemu poslije povratka iz Amerike: "Nisam imala gde da se vratim"

​Pop zvijezda Nataša Bekvalac vratila se iz Amerike gdje je imala turneju, a sada je otkrila da trenutno živi kao podstanar zbog sređivanja porodičnog doma.

"Nisam imala gde da se vratim posle Amerike. Promenile smo još jedan stan! Ovaj poslednji sam iznajmila na dva meseca, pa imamo još sedam dana. Trenutno smo u stanu 'na dan'", kazala je Nataša Bekvalac kroz osmijeh.

"Svaki grad 'preko bare' me je impresionirao na svoj način. Njujork, Las Vegas i Majami su neuporedivi. Meni je te dve nedelje bilo kao da sam u igrici nekoj, ali stvarno. U nekoj prelepoj igrici, sa srećnim krajem", dodala je poznata pjevačica.

"Tamo su sve bili naši ljudi, naravno. Kada su koncerti u pitanju ja nisam imala utisak da sam negde gde nisam svoja na svome, tako da kažem", ističe Nataša, pa otkriva da vidi sebe kako živi u Americi, ali ne sada.

"Pod neke stare dane. U Majamiju, da. Ja volim našu zemlju, mislim da mi je najlepše i najsrećnije ovde", istakla je Nata, a intervju pogledajte u videu koji je na početku teksta, prenosi Pink.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije