Obrt u slučaju Georgiev, zabrana nije na 10 godina

N.N.

Uprava crnogorske policije donijela je rješenje o zabrani ulaska Vladi Geogrievu u Crnu Goru, ali to rješenje nije vremenski ograničeno, i rok važenja zabrane nije 10 godina, kao što je navedeno u saopštenju advokatske kancelarije koja ga zastupa, saopštila je crnogorska policija.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

np63

Ovo je nevjerovatno da u 21 vijeku se jednom vrhunskom pjevaču ljubavnih pjesama zabranjuje ulazak u državu u kojoj se rodio. Još su žalosniji razlozi za ovakvu odluku, države koja kaže da je opredjeljena za evropske vrijednosti i evropski put.
Konkretno obrazloženje razloga koji predstavljaju rizik po unutrašnju bezbjednost Crne Gore, su podaci označeni stepenom ,, tajnosti " i ne mogu biti prezentovani stranci u rješenju o zabrani ulaska u Crnu Goru.
Jadna je država za koju vrijeme Gulaga i Golog Otoka nije prošlo.