Jet set

Pratite nas na Google news

Ovo je najseksipilnija žena godine

Ovo je najseksipilnija žena godine
Foto: Instagram | Ovo je najseksipilnija žena godine
N.N.

Olivia Kulpo je prema izboru magazina "Maxim" najseksi žena svijeta 2019. godine, prenosi "Index.hr".

Na vrhu "Maximove" liste "Hot 100" za 2019. godinu našla se lijepa manekenka koja se sve više okušava i u glumi.

"Uvijek sam na Maxim Hot 100 gledala s divljenjem", napisala je uz naslovnicu popularnog magazina za jul/avgust te zahvalila svima koji su je inspirisali.

"Bilo je toliko puno pametnih i uspješnih žena koje su inspirisale mene i moju karijeru na nebrojeno načina, što mi ovu naslovnicu čini još značajnijom. Još uvijek mi se čini nestvarno", dodala je uz fotografiju koju je podijelila sa svojih 4,1 miliona pratilaca, prenosi "Index.hr".

Ali, njeni roditelji nisu oduvijek podržavali njeno bavljenje manekenstvom, a kad je osvojila svoju prvu titulu - Miss Rod Ajland - njen otac nije želio ni da dođe.

"Sve vrijeme slušao je utakmicu bejzbola", priznala je.

Ubrzo je osvojila i titulu Miss Amerike, a zatim i Miss Universe. U međuvremenu je odustala od fakulteta te se preselila u Njujork. Zanosna brineta 2012. okitila se titulom Miss Universe, a nakon razvoda od NLF zvijezde Detroit Lionsa Denija Amendola, ponovo je slobodna žena.

Kulpo je krasila i naslovnice "Sport's Illustrateda", a osim manekenstvom i glumom, bavi se i preduzetništvom - suvlasnica je restorana "Back 40" na Rod Ijlandu, piše "NY Post". Uz to, dizajnirala je žensku kolekciju u sasradnji s poznatim brendom "Express".

"Maxim 100" pokrenut je 2000. godine, a dosadašnje nositeljke laskave titule bile su Tejlor Svift, Džesika Alba, Keti Peri, Hajli Boldvin, Majli Sajrus, Lindzi Lohan, Dženifer Garner i Kejt Apton.

Najčitanije