Krisi Tajgen uživa na porodičnom putovanju

Popularna manekenka, Krisi Tajgen, uživa na porodičnom putovanju, međutim sva pažnja je usmjerena na njene zanosne obline i grudi koje gotovo da ispadaju iz preuskog kupaćeg ...

Eros Ramacoti se razvodi od 25 godina mlađe supruge

Popularni italijanski pjevač, Eros Ramacoti i njegova supruga manekenka Marika Pelegrini, odlučili su da stave tačku na svoj brak i to sporazumno.

Hrvatica otkrila koliko influenseri zaista zarađuju

Andrea Fabrić odlučila je progovoriti o najčuvanijoj influenserskoj tajni - zaradama. Kako kaže, ako u to ulazite zbog novca, brzo ćete odustati. Cijene se razlikuje od osobe ...

Ona izgledom, ali i izborom partnera, ostavlja bez daha

Čuveni supermodel, australijska manekenka i glumica El Mekfirson dokazala je da žena i u šestoj deceniji života može da izgleda veoma zanosno.

Amel Tuka se ženi u oktobru

Najbolji bh. atletičar Amel Tuka i njegova zaručnica Amina Pivić u oktobru će stati pred matičara i krunisati svoju ljubav.

Zašto se princ Čarls oženio baš Dajanom

Princeza Dajana nije bila prvi izbor za buduću ženu princa od Velsa. Naime, princ Čarls se prije Dajane, zabavljao sa njenom rođenom sestrom Sarom Spenser. Međutim, Saru nije ...

Sve što nismo znali o pjevačici Pink

Pjevačica Pink rođena je pod imenom Ališa Mur, odrasla je u Pensilvaniji, a početak muzičke karijere obilježila joj je bolest.

Najbogatijem čovjeku žena došla glave

Osnivača kompanije "Amazon" Džefa Bezosa razvod od supruge Mekenzi Bezos koštaće Amazonovih dionica u vrijednosti 38,3 milijarde američkih dolara, objavio je "Blumberg".