Tvrdi da je heteroseksualac, a snima gej filmove

Bivši vojnik Daniel Mekgrafin tvrdi da je "sto posto heteroseksualan", ali i dalje snima gej porno filmove koristeći umjetničko ime Geordie Jackson.

Nije ljubomora: Ipak, reci koliko si ih imala dosad?

Dugo se kroz istoriju čovječanstva moral žene vezivao za čednost i nevinost. I dug su put žene prešle da bi nevinost prestala da ih određuje kao "poštene" ili ne.

Kakve muškarce žene ne vole?

Na isti način kako su određeni pripadnici muške vrste ženama privlačni, postoje i oni s kojima se žene jednostavno ne vole petljati.

Rečenica koja će riješiti svaku bračnu komplikaciju

Terapeutkinja Ešli Ines kaže kako nakon deset godina braka vrlo dobro poznaje sve ružne situacije u kojima se mogu naći bračni parovi. Karijera, djeca, obaveze, hobiji... to ...

Žena koja je svijetu donijela seksualne igračke

Otvorila je prvi seks-šop svijeta. Beate Uze je imala pionirsku ulogu u oblasti erotskih proizvoda i revolucionarne poslovne ideje. Ohrabrivala je ljude da pokažu više strasti ...

Žena koja je svijetu donijela seksualne igračke

Ona je otvorila prvi seks-šop na svijetu: Beate Uhse je imala pionirsku ulogu u prodaji erotskih proizvoda i revolucionarne poslovne ideje. Danas bi napunila 100 godina.

Ako ste prevarili partnera, u ovom slučaju prevaru zadržite za sebe

Doktorka Rut Vestajmer uspješna je seksualna terapeutkinja koja od 1981. godine, između ostalog, vodi emisiju "Sexually Speaking".

Razgovor s prijateljicama utiče i na vašu igru pod plahtama

Nekada je dobro slušati svoje prijateljice, a nekada to i nije najbolja opcija za vas. Najbolje je družiti se sa srećnim parovima koji svoju pozitivnu energiju mogu prenijeti i ...