Italijanski stručnjak: Idealan muškarac postoji - on je Džordž Kluni

Italijanski seksolog Emanuele Janini, u knjizi "Muškarci koji se sviđaju ženama", analizira postoji li idealan muškarac i kakav on treba da bude.

Pet uzroka bolova u testisima

Čak i ako imate dovoljno sreće da vas nikada nisu udarili između nogu, postoji više načina da osjetite bol ovog, izuzetno osjetljivog dijela tijela.

Pet stvari koje muškarci mrze kod žena

Često kažemo da su muškarci i žene dva različita svijeta i možda je upravo to razlog za nerazumijevanje u vezi ili braku. Da ne bi bilo nerazumijevanja i nedoumica ...

Muškarci se stide ove tri "mane", a žene ih obožavaju

Muški šarm je nešto što je vrlo teško opisati riječima, ali često tom skrivenom seksepilu doprinose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim.

Šest najvećih grešaka muškaraca kod zavođenja žena

Osuđeno na propast: Od izigravanja dobrice do čekanja njenog dopuštenja za sve.

Pjena ili gel za brijanje - šta je bolje?

Pjena za brijanje može biti malo agresivna za lice, posebno ako imate suvu ili osjetljivu kožu. Budući da lagana tekstura pjene ne stvara zaštitni sloj između kože i ...

Zašto je nekim muškarcima WC omiljena prostorija

Muškarci i vrijeme koje provode na toaletu česta je tema šala, no onima koji žive s njima sigurno nije tako smiješno – bezbroj su puta pogodili zatvorena vrata i čekali ...

Ishrana utiče na mušku plodnost

Naučnici već godinama pokušavaju da spriječe zabrinjavajući trend opadanja kvaliteta sperme kod muškaraca i probleme sa plodnošću.

Lijepe žene su opasne po zdravlje muškaraca?

Naučno objašnjena činjenica istraživanja Univerziteta u Valensiji navodi da je samo pet minuta u društvu lijepe žene kod muškaraca povećalo nivo kortizola i hormona stresa.

Kako izabrati pravu kolonjsku vodu

Bilo da ste lojalista ili istraživač novih i uzbudljivih nota, potpuno je nevažno, ali izbor pravog mirisa kolonjske vode ponekada može postati iscrpljujuć zadatak.

Šta sve muškarac treba da ima u neseseru

Evo spiska nekih proizvoda koje muškarci vjerovatno ignorišu, a koje treba da koriste, ili bar tako tvrde stručnjaci za mušku kozmetiku i njegu.

Zanimljive činjenice o bradi

Brade su oličenje muškosti, a ovo tvrdi, prema mnogim pisanjima, četrdeset odsto žena od ukupno stotinu ispitanica.

U ovim "ženskim stvarima" uživaju i muškarci

Muškarci uživaju u mnogim stvarima i navikama koje je društvo stereotipima svrstalo u isključivo ženske stvari.

Kakve muškarce žene vole

Ako je zaista ovo istraživanje tačno, koje je objavio The Sun, i ako vaš muškarac ima smeđe oči i bradu, trebalo bi da ste velika srećnica.

Zašto veza nikako da se desi

Ako ste zapeli sa muškarcem koji malo bi pa malo ne bi, u ovome bi mogao biti problem.