Horoskop

Evo kako da postanete šmeker

Evo kako da postanete šmeker
Foto: N.N. | Evo kako da postanete šmeker

Fizički izgled nije ono što jednog muškarca čini zavodnikom ili frajerom. Svakako da je fizički izgled bitan, ali ne i dovoljan. Postoje određene stvari koje su bitnije od ljepote i koje čine muškarca privlačnim i poželjnim.

U nastavku ćemo vam dati neke savjete kako i vi da postanete šmeker uz malo truda i volje.

Budite negovani

Ono što se prvo primeti i čime muškarac privuče pažnju jeste njegov fizički izgled. Međutim, treba znati da je od bicepsa mnogo važnije biti negovan, čist i uredan. Njegovane šake i beli zubi su nekada od presudne važnosti.

Lijepo mirišite

Još jedno od glavnih karakteristika šmekera jeste njegov neodoljivi miris. To ne mora da bude neki skupocijeni parfem, to može biti i običan losion za brijanje. Podrazumijeva se i svež dah, pa ukoliko pušite, preporučuje se da uvek uz sebe imate osvježivač daha ili žvaku.

Obucite se sa stilom

Oblačenje sa stilom ne podrazumijeva da imate markiranu garderobu. Biće dovoljno i par kvalitetnih stvari koje ćete umjeti dobro da iskombinujete. Svaki šmeker uvijek mora imati barem jednu crnu košulju, kvalitetne farmerke i dobru kožnu jaknu. Od stilskih detalja poseban efekat imaju dobar muški sat i naočare za sunce.

Budite samopouzdani

Samopouzdanje je od suštinske važnosti ako želite da postanete šmeker. Dobar frajer uvek ide uzdignute glave i uspravnog hoda i ostavlja utisak da je siguran u sebe. To je muškarac koji tačno zna šta želi i zna kako to da dobije. Pravi šmeker je svjestan svojih kvaliteta i nije opterećen nekim skupim kolima ili telefonima, jer zna da postoji nešto mnogo vrednije od toga.

Budite ljubazni i kulturni

Šmeker nije grubijan niti uobražen, to zapamtite. Šmeker je muškarac koji je ljubazan i koji ume da se ponaša. Ništa nije privlačnije nego kada muškarac ustupi nekome mjesto u javnom prevozu ili kada pridrži vrata dami. Šmeker je muškarac koji se ljubazno javi svima i koji važi za vaspitanog i kulturnog momka.

Budite komunikativni

Muškarci koji su ćutljivi nikome nisu privlačni, ma koliko da dobro izgledaju fizički. Uvek su privlačniji oni muškarci koji sa lakoćom započinju razgovor, sa kojima može da se razgovara o svemu i koji uvek imaju nešto pametno da kažu. Sve devojke će poželeti da budu u društvu takvog muškarca.

Gledajte djevojku u oči

Kontakt očima je od ključne važnosti. Gledajte djevojku pravo u oči dok razgovarate i koristite svaki momenat za flert očima, jer ništa nema veću snagu od toga. Pravom šmekeru je dovoljan samo pogled da osvoji djevojku koju želi.

Šalite se na svoj račun

S obzirom da je samouvjeren i siguran u sebe, pravi frajer će uvijek biti spreman da se našali na svoj sopstveni račun. Isto tako, on će uvek biti zabavan i moći će da nasmije svoju djevojku i društvo u kojem se nalazi.

Zasučite rukave

Koristite svaku priliku da zasučete rukave na košulji, jer jake muške podlaktice na žene ostavljaju isti utisak kao i ženski dekolte na muškarce. Djevojkama će uvijek privući pažnju momak sa zasukanim rukavima, jer nema ništa muževnije od toga.

Budite koncentrisani

Ženama je naročito privlačno da posmatraju muškarca koji se koncentrisao na rješavanje određenog problema ili na određenu stvar. Nema ništa privlačnije nego kada muškarac nabora čelo i zamišljeno razmišlja o nečemu.

Pažljivo birajte djevojku

Još jedna stvar koja je bitna kada je reč o šmekerima, jeste da oni pažljivo biraju devojku sa kojom će da budu. Frajeri koji dobro izgeldaju i koji umiju da se ponašaju vjerovatno će moći da imaju većinu djevojaka koje požele, ali pravi šmeker je dosta probirljiv i tražiće onu djevojku koja mu u potpunosti odgovara.

Iznenadite djevojku

Ono što će sigurno oboriti djevojku sa nogu, a vas učinti velikim šmekerom, jeste iznenađenje koje ćete prirediti svojoj djevojci. Iznenadite je kada to najmanje očekuje, bez ikakvog povoda. To može biti neka lijepa poruka, gest ili poklon za koji znate da će joj se svidjeti.

Kuvajte

Muškarac u kuhinji je uvijek privlačan suprotnom polu. Dakle, ukoliko umijete da kuvate, potrudite se da spremite ručak svojoj djevojci i znajte da će je to oduševiti.

Čuvajte djevojku

Pravi šmeker će, nakon što osvoji devojku koju je želio, učiniti sve kako bi je zadržao. On će povremeno govoriti o osjećanjima, ali više će djelima dokazivati svoju ljubav i odanost. Pravi frajer je siguran u sebe i ne guši svoju djevojku bespotrebnom ljubomorom i uvijek se postavlja kao zaštitnik.

(zamuskarce.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije