Horoskop

Kako da muškarac izgleda svježe nakon "lude" i neprospavane noći

Kako da muškarac izgleda svježe nakon "lude" i neprospavane noći
Foto: pixabay.com | Kako da muškarac izgleda svježe nakon "lude" i noći

Iako su njegove poslovne obaveze, pogotovo oko modelinga, naporne i često podrazumijevaju zabavu nakon revije i rano ustajanje sutradan, Džek Ginis ima tri savjeta koji mu pomažu da uvijek, pa čak i nakon neprospavane noći i koje čašice alkohola, izgleda fenomenalno.

VODA, VODA I VODA

"Sve je u pripremi. Prije nego što izađete, pijte što više možete vode. Kada dođete kući iz izlaska, pijte još vode. Čim ustanete ujutru, takođe pijte vodu. Postoji proizvod Dioralyte, brenda koji pravi rehidrirajuće preparate, koji treba da zamijeni so iz alkohola koji ste unijeli prethodne noći. Osjećaćete se mnogo svježije uz ovaj mali dodatak, pa ćete i izgledati bolje", kaže Ginis.

"Onda očistite i njegujte lice sredstvom za čišćenje lica i kremom. Odaberite one koje su efikasne i nisu pune hemikalija (Ginis koristi Kiehl’s Calendula Foaming Wash i Skin Rescue Moisturise). Ukoliko ste bili budni do kasno, vaše oči sigurno imaju umoran izgled. Pronašao sam kremu za predio oko očiju sa kofeinom kako bi se momentalno riješio kesica", priznaje Ginis.

SREDITE KOSU I BRADU

"Takođe bi trebalo da ukrotite kosu i bradu, ali tako da ne izgledaju previše njegovano, jer će tada izgledati sumnjivo. Ukoliko mi treba hitna akcija, koristim stari trik: pokvasim lice ledenom vodom i držim, dokle god mogu da podnesem. Pomoću ovog trika ćete zategnuti kožu i pospještii cirkulaciju, što će vam odmah pružiti bolji izgled. Možda će vas boljeti, ali će dati rezultate."

(hercegovinapromo.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije