Horoskop

Kako muškarac treba vezati šal?

Kako muškarac treba vezati šal?
Foto: N.N. | Kako muškarac treba vezati šal?

Ako ste se odlučili poboljšati ili upotpuniti vaš stil, šal je odličan izbor za vas. On može puno toga vizualno napraviti vašoj kombinaciji, stoga uz odgovarajuću boju i vrstu materijala od kojeg je napravljen ključno je i znati kako ga vezati.

Donosimo vam nekoliko načina vezanja šala.

Prvo, uz ležerne kombinacije poput sakoa od tvida i džempera šal izaberite duži šal od vune. Nipošto ne birajte svileni ili neki drugi materijal. Vežite ga tako što ga ćete ga prvo podijeliti na dva jednaka dijela i sredina vam mora doći točno iza vrata. Zatim jednu strani namjestite da bude duža od druge te je prebacite oko vrata. Sada je manja strana šala ostala duža te nju prebacite preko kraće strane tako da tvore jednu cjelinu šala. Tako vežite sve deblje šalove koji vas štite od hladnoće.

Drugi način vezanja odnosi se samo za ukrasne šalove koje nosite uz odjela. Oni su kraći te ih samo prebacite preko revera sakoa i zavežite blagi čvor na sredini. Čvor vas ne smije stiskati. Vežite ga tako da rubovi šala mogu nesmetano padati uz revere sakoa.

Treći način vezanja je za kraće i deblje šalove. Na ovaj način mogu se vezati vuneni i pamučni šalovi, no ne i svileni. Šal podijelite na dva dijela te zatvoreni dio šala stavite na jednu stranu, a dva dijela koja vise na drugu. Zatim ta dva dijela provucite kroz zatvoreni dio te napravite čvor tačno ispod vrata. Dva otvorena dijela šala moraju biti izjednačena s reverima kaputa ili jakne uz koju nosite šal.

(modamo.info)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije