Muški kutak

Pratite nas na Google news

Kako muškarci da saznaju da li se sviđaju ženi

Kako muškarci da saznaju da li se sviđaju ženi
Foto: N.N. | Kako muškarci da saznaju da li se sviđaju ženi
N.N.

Znakovi koje žene šalju muškarcima često mogu da budu nejasni.

Nova istraživanja otkrila su koju osobinu žene, čak i nesvjesno, najviše cijene kod muškaraca. Na jednu stvar morate da obratite pažnju tokom prvog sastanka.

"Muškarce često zbunjuju ženski signali, ali postoji jednostavan test kojim možete da saznate da li se sviđate vašoj izabranici. Na primer, ako se nalazite u klubu i primetili ste da vas žena posmatra i smeje se. Ukoliko se pitate da li bi ovo moglo biti upućeno vama ili nekom čoveku iza vas, prošetajte do nekog drugog mesta i proverite da li djevojka i dalje gleda u vašem pravcu", kažu autori knjige "Ljubavni vodič za muškarce".

Ne brinite, vaš izgled uopšte nije bitan. Žene navode ljubaznost i interesovanje kao najvažnije faktore za prvi utisak, otkrio je jedan od autora vodiča Džon Gotman, stručnjak za veze i šef istraživačke laboratorije "Love Lab".

Ako želite da uspostavite stabilnu vezu, važno je da se na sastanku pokažete kao dobar slušalac kog zanima šta žena priča.

Ako se pokažete kao znatiželjna osoba i postavljate pitanja, djelovaćete privlačnije u očima druge osobe. Žene takođe cijene kada muškarac strastveno govori o nečemu što ga zanima.

Osobina koja privlači žene je i smirenost, pokazala je studija Univerziteta Škotske u Dandiju. Utvrđeno je da su muškarci sa nižim nivoom kortizola, hormona stresa, privlačniji.

Iako nije lako opustiti se prije prvog sastanka očigledno je to najbolji način da ostavite dobar prvi utisak.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije