Horoskop

Kako odabrati savršene muške rukavice?

Kako odabrati savršene muške rukavice?
Foto: Ilustracija | Kako odabrati savršene muške rukavice?

Kada dođe hladno vrijeme, svi posežemo za kapom i šalom, ali većina nas zaboravlja da i ruke treba zaštititi od hladnog vjetra i zime.

Osim njihove glavne funkcije da zagriju ruku, ukoliko odaberete lijepe kožne rukavice, pokazaćete okolini da ste pravi muškarac od stila.

Brojni modni eksperti smatraju da su rukavice element koji predstavlja čistu sofisticiranost, a uz to mogu drastično da promjene vaš izgled i stil.

Boje

Ako se dvoumite koju boju rukavica da odaberete, najbolje je da se držite neutralnih boja poput crne ili sive, jer se lako kombinuju sa drugim bojama i odaju utisak prefinjenosti. Boja zavisi i od toga koliko često ćete ih nositi i u kojim prilikama, kao i koje boje su vam šal i kapa.

Ako ste malo smjeliji, izađite iz komforne zone i eksperimentišite sa jarkim bojama poput crvene, narandžaste ili plave.

STILOVI

Kožne rukavice sa svilenom postavom su apsolutni trend ove sezone, a ako je postava još od 100 procentne svile imaćete osjećaj mekoće i udobnosti.

Kožne rukavice od ovčije kože su najtradicionalnije uz one od nape. Uglavnom se prave od 100 procentne ovčije kože, pa su ugodne i tople.

Kožne rukavice za vožnju su dizajnirane da unaprede vaš komfor tokom vožnje. Idealne su za vreme jesenje i zimske vožnje i zadržaće temperaturu vaših ruku i prilikom prodora hladnog vazduha.

Vunene rukavice su veoma mekane, a zbog same vune i veoma tople. Isprobajte ih u različitim vrstama tkanja i u različitim veselim dezenima.

(menshealth.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije