Horoskop

Kakve komplimente vole muškarci

Kakve komplimente vole muškarci
Foto: Pixabay | Kakve komplimente vole muškarci

Laički bismo zaključili da komplimenti isključivo (ili bar najviše) prijaju ženama, ali istraživanja pokazuju da ni muškarci na njih nisu imuni. Čak ih nekad i željnije iščekuju.

Studija kanadskih naučnika pokazala je da pripadnici jačeg pola najviše vole da dobiju pohvale na račun svog fizičkog izgleda, dok je 52 odsto ispitanika odgovorilo da im prija kada dame primijete njihovu novu košulju, džemper ili parfem. Na listi poželjnih komplimenata našli su se još:

Šarm

Čak 40 odsto muškaraca uživa u pohvalama na račun humora, jer smatraju da je to afrodizijak za žene.

Muževnost

Koliko god bili jaki i samostalni, priuštite svom partneru zadovoljstvo u činjenici da je on "jači" pol. Jer momci vole kada im kažete da su baš sposobni, muževni i da imaju taj zaštitnički potencijal.

Vozačke sposobnosti

Svaki muškarac voli da njegove vozačke sposobnosti budu pohvaljene. Zato vašem muškarcu s vremena na vrijeme recite da dobro vozi ili naglasite da se odlično parkira (naravno, ako baš nije očigledno loš u tome).

Poslovne ambicije

Posao je važan za mušku samouvjerenost, pa zato ne štedite lijepe riječi kada uradi nešto važno, neki projekat uspješno završi ili kada napreduje.

(novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije