Horoskop

Ko su najljepše djevojke sajma automobila

Ko su najljepše djevojke sajma automobila
Foto: Beogradski sajam | Ko su najlepše djevojke sajma automobila

Na auto-salonu u Beogradu održan je tradicionalni izbor za Miss sajma. Za razliku od prethodnih godina, ovog puta žiri su činile upravo hostese koje su na kraju izabrale najljepšu iz svojih redova.

Takmičenje za titulu Miss, najljepše među najljepšim hostesama, koje svojim likom, šarmom a nerijetko i obrazovanjem i informisanošću oplemenjuju štandove sa izloženim automobilima i motociklima, za mnoge nije ni sporedan ni manje važan dio ukupne atmosfere koja prati 54. međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala.

Ovogodišnji žiri, a činile su ga sve kandidatkinje za ovu titulu (birale su, dakle, najljepšu iz svojih redova), prvo je među 42 kandidatkinje izabrao najljepših 20 djevojaka, a potom uz zvuke sirena podrške iz automobila izloženih u hali 1 Beogradskog sajma – i pobjednice.

Za drugu pratilju izabrana je Bisenija Kazaković, koju su posjetioci prethodno mogli da vide u hali 2A, pored BMW-a X4.

Prva pratilja je Isidora Milosavljević koja krasi štand British Motorsa u hali 1, a pobjednica ovogodišnjeg takmičenja za izbor Miss sajma automobila je Nevena Golubović, koja je hostesa Peugeota 508, "Automobila godine" za 2019. u izboru Asocijacije automobilskih novinara Srbije.

Pobjednički trio dobio je prigodne nagradne - vaučere za putovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije