Muški kutak

Modeli muških košulja za sve prilike

Modeli muških košulja za sve prilike
Foto: N.N. | Modeli muških košulja za sve prilike
N.N.

Osim što je bitno izabrati dobro i odgovarajuće odijelo jako je važno i šta ste obukli ispod. Dobar izbor košulje uticaće na to da cijeli modni utisak bude puno bolji.

Bijela košulja

Svako treba da ima bar jednu bijelu košulju u ormaru. Bijela košulja je klasičan odjevni predmet koji još uvijek izgleda dobro. Posljednjih nekoliko godina upravo bijele košulje su ponovno veliki hit. U poslovnim prilikama bijelu košulju možete kombinovati sa svim bojama odijela, dok je u svečanim prilikama kombinujte sa crnim odijelima i uskom crnom kravatom. Kombinacija svečanog odijela sa bijelom kravatom rezervisana je za vjenčanja.

Košulja na pruge

Klasična košulja na tanke pruge nezamjenjiva je za većinu situacija. Bez obzira na boju pruga, ukoliko su tanke, ne možete pogriješiti. Pruge su uzorak koji vam omogućava da suptilno pokažete svoj stil i ličnost. Možete birati između tankih i širokih pruga, neutralnih i jakih boja… Klasična košulja ovog tipa ima tanke pruge neutralnih boja poput plave ili sive. Za formalan stil  će se lijepo uklopiti uz odijelo, a za casual stil uz farmerice. Za ležeran utisak možete dodati i neki džemper.

Jednobojna košulja

U ormaru je najbolje imati nekoliko jednobojnih košulja i majica jer je njih najlakše kombinovati sa ostatkom odjeće. Prednost jednobojnih košulja je što naglašavaju odijelo bez da se takmiče u tome da li će više doći do izražaja košulja ili odijelo. Ovakve kombinacije ostavljaju upečatljiviji utisak, a nisu teške za kombinovanje. Jednobojna košulja jednostavno će osvježiti svako odijelo pa čak i same pantalone. Crna košulja dobro ide uz tamno sivo odijelo ali i uz farmerice kojima daje elegantniji duh.

(Menshealth.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije