Horoskop

Napravite promjenu: Šest muških frizura za 2020.

Napravite promjenu: Šest muških frizura za 2020.
Foto: N.N. | Napravite promjenu: Šest muških frizura za 2020.

Svima je ponekad potrebna promjena – ovo se odnosi i na vas koji ne pratite pomno trendove.

Prije nego što odete kod svog frizera i tražite “isto kao i prošli put” ili isto kao i uvijek, pogledajte preporuke stručnjaka, Džulsa Tonginija, za 'Men’s Health',  koji je će vas uvesti u boje i dužine o kojima možda ranije niste pomišljali.

1. Pustite svoju prirodnu teksturu da dođe do izražaja

Tongini kaže da je 2020. godina lokni, s toga, ukoliko imate nemirnu kosu, red je da je pustite da postane vaš zaštitni znak.

“Lokne i tekstura – pustite ih da dođu do izražaja, imaju veliki potencijal da budu ozbiljan trend 2020. godine. Pronađite frizera koji zna da šiša kovrdžavu kosu i pustite svoje kovrdže da budu slobodne”, kaže on.

2. Prosvijetlite se uz “malajaž”

Za sve one koji nisu čuli za balajaž (balayage) tehniku – riječ je o popularnom metodu prosvetljivanja kose, koji daje izgled prirodnog sjenčenja – do tjemena ostaje vaša boja, a od sredine prema krajevima je blago svjetlija.

“Muškarcima je interesantno isprobavanje boja, ali bi željeli da to bude neupadljivo – ‘malajaž’ je suptilan način da postignete ovakav efekat. Djevojke su apsolutno poludele za balajažem, sada je red na momke”, objasnio je Tongini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May your holidays be epic. #happyholidays

Objavu dijeli Zac Efron (@zacefron)

3. Izgubite se u dužini

Sve više muškaraca se prepušta trendu rasta. Možda je najočigledniji primjer Bred Pit.

Momci propuštaju svoj odlazak kod frizera jednom mjesečno, i umjesto toga – odlaze na tri mjeseca da oblikuju nemir sredine ’70-ih godina i rock&roll-a, koji djeluje življi nego ikad, makar u muškoj kosi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Counting my blessings and wishing you more. Have a prosperous New Year!

Objavu dijeli Brad Pitt (@bradpittofflcial)

4. ..ili držite se “kratkog i slatkog”

Kratko podšišana frizura ne izlazi iz trenda, naročito za muškarce koji ne vole da troše previše vremena na održavanje frizure.

“Gotovo obrijana glava, sa tankim slojem kose, biće među trendovima ove godine. Prednost ove frizure je što vam u njenom održavanju uvijek može pomoći ortak, ne morate nužno da idete kod frizera ili berberina. Čitav izgled ipak zavisi od toga kakav oblik glave imate”, kaže Tongini.

 

5. I brkovi i brada se računaju u frizuru

Kud god da krenete nalijetećete na brade. Momcima je sve više primamljiv odraz iskustva na licu od glatko obrijanog, mladolikog izgleda.

Međutim, u ovom slučaju nije sve što bi trebalo da uradite da pustite da jednostavo izraste. “Muškarci još uvijek moraju da nauče da se brada po vratu sređuje i da bi obraze trebalo definisati – postepeno je izblijedite, ali ostanite što dalje od preciznih linija”, savetuje Tangini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Harry confirmed his relationship with Markle in a formal statement November 8, 2016. In the statement, Harry also pleads the press and trolls on social media to stop the “wave of abuse and harassment" that had been directed at his girlfriend. • Гарри подтвердил свои отношения с Маркл в официальном заявлении от 8 ноября 2016 года. В этом заявлении Гарри также призывает прессу и троллей в социальных сетях остановить «волну насилия и домогательств», которые были направлены против его подруги. • #royalwedding #meghanmarkle #harryandmeghan #meghanandharry #princeharry #princeharryandmeghan #dukeofsussex #duchessofsussex #dukeandduchessofsussex #royalfamily #britishroyalfamily #archieharrison #archieharrisonmountbattenwindsor #babysussex #sussexroyal #meghanmarklestyle #meghanmarkleandprinceharry #katemiddleton #princessdiana #queenelizabeth #меганмаркл #меганигарри #герцогинясассекская #принцгарри #королевскаясемья #арчихаррисон #сынмеганигарри #кейтмиддлтон

Objavu dijeli Prince Harry & Meghan Markle (@sussexroyal_hm)

6. Umjereni travnjak

Izgleda da je došlo vrijeme da se muškarci oslobode kako depilacije, tako i brijanja grudi. To ne znači baš da gajite žbunje ponosno, ali šišanjem ćete dobiti muževnu ali sređenu frizuru na grudima. Kako kaže Tangini, pronađite zlatnu sredinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije