Muški kutak

Pratite nas na Google news

Ovi modni trendovi se vraćaju

Ovi modni trendovi se vraćaju
Foto: N.N. | Ovi modni trendovi se vraćaju
N.N.

Rolka

Vaša seksualnost se ne dovodi u pitanje ukoliko nosite rolku, samo zato što se one po pravilu smatraju ženskim odjevnim komadom.

Odlučite se za najjednostavniju kombinaciju i obucite rolku uz omiljene farmerice i izgledaćete stilizovano i moderno.

Osim toga, rolke su udoban i topao odevni komad koji neće dozvoliti da vam bude hladno tokom hladnijih mjeseci.

Kaubojske čizme

One nisu samo rezervisane za rok zvezde poput Lenija Kravica ili apokaliptičnog heroja iz serija Walking dead Rika Grajmsa.

Trend kaubojskih čizama će preplaviti sve modne piste i radnje za otprilike dve godine. Osmelite se i vratite se u sjedlo!

Bradica

Stilovi brade i brkova se ciklično mijenjaju, pa se tako vraća i trend kozje bradice u modu. Da, da to je baš onakva bradica kakvu ima Robert Dauni Džunior u Ajronmenu.

Vaš ujak će biti oduševljen što ćete nositi isti stil brade. Ukoliko želite da zadržite trenutni oblik, onda pokušajte da je malo skratite i stilizujte uz više strnjika. Kada prežalite gubitak svoje dugo puštane brade, zavoljećete ovaj trend.

Ogromna kosa

Ne mislimo na nužno dugačku ili kratku kosu, već na srednju dužinu, ali sa ogromnim, ogromnim volumenom.

Počnite da puštate kosu već sada i njegujte je pravim preparatima za bolji volumen i gustinu kose.

Zvonarice

Tek što ste se navikli na skini džins, a već se pripremate za davno zaboravljeni trend zvonarice, koje su nosili naši roditelji.

Razumijemo da ste šokirani, ali vjerujte nam da ćete čim obučete svoje prve zvonarice poželjeti da nikada više ne nosite nijedan drugi oblik džinsa.

(menshealth.rs)

Najčitanije