Horoskop

Šišanje makazama ponovo u modi

Šišanje makazama ponovo u modi
Foto: N.N. | Šišanje makazama ponovo u modi

Naredni period donosi mnogo novina kada je riječ o muškim frizurama. U trendu će biti smjele frizure, od boje, preko stila i dužine kose. One alternativne i upadljive zahtjevaju kvalitet izrade, ali i njegu i stilizovanje.

"Ove godine biće mnogo promena u samom šišanju", kaže za "Život plus" frizer i edukator Tanja Šobota.

"Kosa treba da bude duža sa izuzetno istanjenim krajevima, a pokret u kosi ležeran i mekan. Interesantno je da muškarci sve češće traže i šiške. U želji da što bolje izgledaju, postali su zahtjevniji. Moramo da naznačimo i njihovu potrebu da kosu osvježavaju bojom koja je napravljena samo za muško kolorisanje. To podrazumijeva djelimično ili potpuno pokrivanje sijedih vlasi. Za one smjelije i sa većom potrebom za drugačijim izgledom, tu su i pramenovi u svim prirodnim tonovima.

Sagovornica "Novosti" naglašava da lijepa i stilizovana kosa zahtjeva posvećenost i vrijeme, a za to su neophodni gel, krema i dobra četka:

Važno je da muškarci njeguju kosu dobrim šamponima i maskama. U modu se vratilo i ozbiljno majstorstvo, šišanje samo makazama i češljem. Mašinice se mogu odložiti jer neće biti potrebne. Zato birajte vještog frizera koji ima ukus i za mušku modu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije