Horoskop

Vojnički stil: Treba li se šišati "na keca"?

Vojnički stil: Treba li se šišati "na keca"?
Foto: Ilustracija | Vojnički stil: Treba li se šišati "na keca"?

Van Kapricijano, frizer i osnivač Tribe Barber frizerskih salona kaže da je ova frizura dobra samo za djecu i ćelave muškarce.

"Ovo je frizura koja odgovara smo klincima koji pokušavaju da izgledaju opasno. Međutim, ako ste već proćelavi i nemate mnogo kose na glavi, onda je bolje da budete ošišani na keca, nego da imate rijetku i proćelavu frizuru."

Džesika Kandija ima drugačije mišljenje: "Ova frizura može pojačati agresivni izgled kod muškarca i učiniti da svako izgleda muževno. Pogledajte samo koliko poznatih muškaraca nosi ovakvu frizuru. Ova frizura takođe vraća vojni stil u modu, jer su se ovako šišali svi vojnici, pa ako želite karakterestike opasnog  momka, onda je ovo frizura za vas."

Ova frizura ne bi bila toliko popularna da nije dobra. Jednostavna je i dobro izgleda, ali ipak, ova frizura neće svima dobro stajati. Ako ste krupnije građe i imate okruglu glavu, ova frizura će vam dobro stajati, međutim, ako ste mršaviji i imate duguljasto lice, onda je bolje da izaberete neki drugi stil frizure.

Naravno, ovo je ultimativna ljetnja frizura, jer se brzo suši i nikako se ne može pokvariti.

(muskimagazin.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije