Scena

Sanja Vučić umalo završila u haremu: Šeik nudio 10 kamila

Sanja Vučić umalo završila u haremu: Šeik nudio 10 kamila
Foto: Instagram / Pixabay | Sanja Vučić umalo završila u haremu: Šeik nudio 10 kamila

Pjevačica Sanja Vučić prvi put je otkrila da je kao mala mogla da završi u haremu.

Naime, njena majka je dobila ponudu da je proda, ali je to odbila. Kaže da ta epizoda iz života nije bila razlog zbog čega je ona počela ad uči arapski jezik.

"Arapski sam studirala zato što mi se svidela ta orijentalna istočnjačka kultura. Bilo je sačuvaj Bože kad sam bila sa majkom u Tunisu na odmoru. Kad sam bila 6. razred osnovne škole, neki šeik je nudio 10 kamila da ja ostanem tu, ali nisam zbog toga krenula da studiram arapski jezik, nego jako mi se sviđa ta orijentalna kultura i nakon što sam probala da upišem akademiju muzičku, nisu me primili. I kao šta ću, gde ću, nemam pojma, jezici mi dobro idu inače i krenula sam da učim sama arapski alfabet i da pišem i da čitam, i onda kao ajde i eto. Upisala sam na budžetu, državni, nisam zavržila, ali završću sigurno",  priča Sanja, prenosi "Scandal!".

Ona je progovorila i o glumačkom iskustvu.

"Glumila sam epizodnu ulogu u seriji 'Psi laju, vetar nosi'. To mi je jako lepo iskustvo. Ali sam shvatila da ne želim da budem glumica, bar ne u filmovima i serijama, zato što je prenaporno i zato nešto malo što sam ja bila tu da snimim. Toliko ponavljanja svega i svačega. Mislim, prvo spotove kad snimam, pa mi je preko glave, a tek te vrste kad je ozbiljno i profesionalno, tako da i taj moj san da budem glumica se odjednom srušio'", ispričala je ona u emisiji "Divan šou" na Kurir televiziji.

Kako je rekla, ipak bi se žrtvovala ako bi glumila u nekom biografskom filmu, a pošto je mnogi porede sa Oliverom Katarinom, tu bi dala sve od sebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije