"Tri boje otadžbine" - dokumentarni serijal povodom trideset godina Republike Srpske

N.N.

U godini kada Republika Srpska obilježava 30 godina postojanja Radio-televizija Republike Srpske ovim projektom želi da još jednom sve nas podsjeti na vrijeme nastanka, borbe za opstanak i stasavanja naše Republike. Ovim odajemo priznanje svima koji su svoj život položili na oltar otadžbine, onima koji su svojim vizionarskim djelovanjem stali na čelo svoga naroda i u to vrijeme ga predvodili, kako u ratu, tako i u miru, ističe urednik projekta Milka Tošić.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DundjerDangubic

Imaju pravo na svoje praznike,federacija obiljezava svoje,RS svoje,to je rezultat ne postojanja zakona o praznicima u BiH.

durmozejnil

Pa stani malo Mile MARTIĆU, propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bosanskopravoslavnog izdajnika SRATka MLADIĆA i crnogorskopravoslavnog migranta i genocidaša RjADOVANa KARAdžića, zar je današnji bosanskohercegovački entitet Republika srpska, koji je nastao prije 26 godina u Dejtonu, pravni sljednik separatističke, paradržavne i genocidne tvorevine Srpske Republike Bosne i Hercegovine (nastale 1992 kao produkt SANUove velikosrbijanske fašističkonacističke politike kao i oružane agresije Republike Srbije /potpomognute Republikom Crnom Gorom/ na Republiku Bosnu i Hercegovinu)!?
SVAŠTA?
Ako je to istina onda uzimajući u obzir međunarodno pravo i civilizacijske norme teško da opstane i dugoročno zaživi ovakvo unutrašnje/entitetsko uređenje države Bosne i Hercegovine!?

Radis12

30 godina srpske drzave Republike Srpske ,očišćene od turskog smeća za sva vremena .
Hvala Vojsci Republike Srpske koja je uništila zločinačku arbih i stvorila RS. Uskoro i oficijelno nezavisna i suverena Republika Srpska ,jedna i jedina