TV

Voditeljka Stola za 4: Znam zavrnuti rukave i uzeti oklagiju u ruke

Voditeljka Stola za 4: Znam zavrnuti rukave i uzeti oklagiju u ruke
Foto: N.N. | Nova voditeljka Stola za 4: Znam zavrnuti rukave i uzeti oklagiju u ruke

Nova voditeljka OBN-ove emisije "Stol za 4" Samra Menzilović Ćatić zakoračila je u ponedjeljak u domove natjecatelja u Olovu. Njen zarazan osmjeh i pozitivna energija osvajaju na prvu i rekacije su u skladu s tim sjajne.

Nova energija i stil svakako će gledateljima biti iznenađenje, ali Samra voli izazove, što je pokazala kroz cijelu svoju dosadašnju karijeru.

"Moji su počeci vezani za manekenstvo, ali sam se kasnije okrenula nekim drugim hobijima i zvanjima. Modni dizajn, modna fotografija, novinarstvo, voditeljski posao, posao influencera…Sve sam to radila i radim s ljubavlju, što ljudi i primjećuju," kaže nam Samra.

Ovoga ponedjeljka nova je voditeljica sa svojom ekipom stigla u Olovo, grad u kojemu je emisija ugošćena bezbroj puta. Za Samru neće biti problem biti dio domova natjecatelja, jer i sama zna kako je graditi jedan.

"Pored toga što sam poslovna žena, ja sam supruga i majka. To je moja oaza sreće. Djeci sam posvećena sto posto i razumijem kako je kada neko ulazi u tvoj sigurni prostor. Zbog toga ću natjecateljima biti i prijateljica i pomagačica, jer je najbitnije da se oni osjećaju ugodno i opušteno. Znam zagrnuti rukave i uzeti kuhaču i oklagiju u ruke".

Rijetki su gradovi u kojima ekipa Stola za 4 nije bila, ali to će se promijeniti ove sezone. Nakon Banjaluke i Tuzle možda će baš vaš grad biti domaćin Samri i njenom timu.

Svi koji žele pokazati svoja kulinarska umijeća mogu se javiti na broj telefona 033/ 648-888 i biti jedno od lica emisije "Stol za 4" koju možete gledati od ponedjeljka do četvrtka u 16:55 u programu OBN-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije