Djevojci uručio ugovor o Euru: Slanje poruka tokom penala strogo zabranjeno

N.N.

Georgija Holmes iz Velike Britanije na TikToku je pokazala ugovor koji joj je dao dečko Džoel povodom Evropskog fudbalskog prvenstva.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

zekeriflax04

U braku sam sedam godina bez djeteta, tako da se moj suprug počinje čudno ponašati, vraća se kući u posljednje vrijeme i više ne provodi vrijeme sa mnom, a razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je liječnik rekao da ne postoji način da zatrudnim, stvarno bi mi zagorčao život. sve dok nisam naišao na prijatelja koji mi je s interneta rekao za DR ALABU, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje prolazim, pa sam ga kontaktirao na: [email protected] i objasnio mu. rekao mi je sve što sam trebao dati prije nego što je uspio odustati od čarolije za vraćanje mog muža, što sam i učinio, i poslao je snažnu molitvu koju sam morao izgovoriti usred noći dok je bacio ljubavnu čaroliju. Bilo je čudo 48 sati kasnije, moj jedini suprug se vratio k meni i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je potpuno spreman pružiti mi podršku u bilo čemu što želim. Brzo sam nazvao ALABU i rekao mu što se u tom trenutku događa, a on je također pripremio i poslao mi lijek koji je rekao da će izliječiti sve neželjene bolesti ili infekcije koje su me sprečavale da zatrudnim, a zatim me o tome uputio. kako ga koristiti prije susreta s mužem. To je nakon korištenja ove izvorne biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počeo sam osjećati znakove trudnoće cijelo vrijeme, stvarno sam trudna, upravo sam rodila dječaka 1. ovog mjeseca. Obećavam da ću cijeli svijet znati za DR ALABU kako bih sačuvao moju vezu, kao i da bih mi dao djecu, danas mogu s ponosom nazvati svoje. Za svaku ženu koja ovo smatra nemogućim, evo vaše prilike da se nasmijete i unesete sreću u svoju obitelj, kontaktirajte DR ALABA e-mail: [email protected] ili kontaktirajte njegov WhatsApp broj: +2349039885856, on je Bog poslao da vrati izgubljene ljubavnike i donijeti vam sreću.