Zanimljivosti

Moler Đuro je isti Džoker: Traže mi autogram

Moler Đuro je isti Džoker: Traže mi autogram
Foto: Screenshot | Moler Đuro je isti Džoker: Traže mi autogram

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja liči na scenu iz popularnog filma „Džoker“ uz šaljiv komentar da je na fotografiji Džokerov otac iz Krnjače. Međutim, riječ je o Đuri moleru koji se prvo ljutio kada je saznao da je popularan, ali je kasnije priznao da postoje sličnosti.

Đuro Nišević je moler. Živi u Krnjači, a na posao, u Kliničko-bolnički centar, obično ide kolima.

Jedan dan mu je automobil ostao u kvaru, pa je na posao krenuo autobusom. Nije znao da ga je neko fotografisao i sliku objavio na Tviteru, što su neki portali kasnije prenijeli.

Film "Džoker" Toda Filipsa, Đuro nije gledao, pa nije ni shvatio o čemu je riječ kada ga je snaja zvala na posao da mu kaže da je postao poznat.

"Bio sam ljut, zaista. Bio sam ljut i na snaju, jer se smejala. Ne znam ko me je slikao, ali sam hteo da ga prijavim policiji", kaže Nišević.

Onda je Đuri sin objasnio o čemu je riječ i pokazao mu slike Hoakina Finiksa koji glumi Artura Fleka u filmu Džoker.

"Posle su mi još neki pokazivali sa njihovih telefona tog glumca i zaista ima neka sličnost - priznaje Nišević: - Neko me je zvao telefonom, tražili su mi autograme... Meni je to bilo nepoznato, ja to u životu nisam doživeo nikad. Kakve sad ja autograme da dajem nekome? Pa, su hteli da dođu kod mene kući, pitali gde stanujem i tako...

Đuro Nišević, Džoker Na pitanje da li razumije Džokerove postupke u filmu i da li bi mogao da ih opravda, on odgovara da film nije gledao da bi mogao detaljnije da ga komentariše, ali da ima neke principe kojih se drži.

"Valja uraditi u životu sve što je dobro, a da nikoga drugog ne povredim, oštetim i to je to", objasnio je Nišević.

Đuro moler ne farba lice u bijelo, nego zidove. Nije očajan, nego je prijatan i nasmijan. Nenadana slava mu ne prija mnogo, ali ko zna, možda mu donese neki novi posao.

(RTS)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije